Folk rimmar på Dolk och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Folk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Folk

Folk uttalas fonetiskt: fål:k

Ordförklaring - Folk

Grupp av människa|människor med gemensam kultur, historia, språk eller dylikt

Folk Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Folk

  1. Dolk
  2. Holk
  3. Skolk
  4. Smolk
  5. solk
  6. Tolk

Julrim för Folk

Här får du några bra observationer som riktar sig till ordinära personer. Viktiga kunskaper här vi nu får innan vi säger "skål och gutår!".


En sådan har du inte haft Den handlar om en god druvsaft Den gäller både dig och mig som ej har råd med nån exklusiv grej


Det är för vanliga seder, visar hur man enkelt sej bereder, när passar det ena eller andra, det mest elementära så att ingen kan dej klandra


Du gillar ju vin, kanske av lin. När du använder denna behöver du inte vara fin, fast du egentligen är det,Martin.God jul


När du inte riktigt kan höra, sätt på dig detta förbättringsöra, ger dig en hörsel på flera kilometer, nu får vi börja skriva ner våra hemligheter!


Visa alla (12) julrim för Folk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Folk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar solk bäst som rim ord för Folk?