Fiska rimmar på Diska och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Fiska. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Fiska

Som yrke eller i rekreationssyfte ur en större vattensamling försöka få upp levande fiskar, vilka sedan dödas och ofta tas om hand exempelvis som föda{{?/är inte definitionen lite väl precis? nu utesluts ju t.ex. "catch and release-fiske".}}

Fiska Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Fiska

  1. Diska
  2. Friska
  3. Piska
  4. Riska
  5. siska
  6. sliska
  7. Smiska
  8. Viska
  9. Förfriska

Julrim för Fiska

När du går ut i regn och rusk får det med kläder inte vara fusk Jag vill ha hem min älsklin torr och gla' därför Du på dig det här ska ha!


Vädret spelar ingen roll, det blir din paroll. I ur och skur är det lika kul för att du fick denna klapp till jul!


Pappa gillar att fiska och jaga, men vi hoppas du denna klapp vill mottaga, en vilsam stund framför vår TV, hoppas vi i mellandagarna även ska hinnas mé


Dom här kan absolut inte flyga men öringen vill gärna på dem smyga Det gäller att rätta sorten ha på sin tafs då blir det inte med fisket nåt tjafs!


Man ska börja under ifrån och sen bygga på för att värmen i hela kroppen ska gå Sen kan man njuta av stunden i naturen och hoppas på den stora turen!


Visa alla (26) julrim för Fiska

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Fiska? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Friska bäst som rim ord för Fiska?