Dunk rimmar på Funk och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Dunk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Dunk

Dunk uttalas fonetiskt: duŋ:k

Ordförklaring - Dunk

Bärbar behållare för vätska, oftast formad som ett rätblock och försedd med ett handtag och ibland med en kran

Dunk Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Dunk

 1. Funk
 2. glunk
 3. Klunk
 4. Lunk
 5. Munk
 6. pjunk
 7. prunk
 8. Punk
 9. Skunk
 10. slunk
 11. Trunk

Julrim för Dunk

Utan en sån här kan man få en promenad, som inte gör någon människa glad. Men tomten och Vendela tänker på, att du kanske inte vill ut och gå.


När jag kör om dig och din gamla sopa, behöver du inte på mig ropa. Nu har du så du tar sig hem ändå. Utan att behöva gå.


Även en Yamaha behöver viss föda för att den ska glöda. Sen blir det fart och fläkt i spåret igen när du gasar som bara den!


Denna klapp är både hård och mjuk, när du använder den måste du kanske sitta på huk. Den sätter fart på hästarna utan pisk, och använder du hjälm går det utan risk.


När du är ute och kör och moppen sen dör skyll inte på mig för det här hjälper dig.


Visa alla (5) julrim för Dunk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Dunk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar glunk bäst som rim ord för Dunk?