Disco rimmar på Gaydisco och 20 andra ord

Vi har hittat 20 Svenska ord som rimmar på Disco. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Disco

Kultur|kultur- och musikgenre som var som populärast under sent 1970-tal

Disco Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Disco

 1. Gaydisco
 2. Francisco
 3. Cisco
 4. Tabasco
 5. Francesco
 6. Unesco
 7. Taco
 8. Marco
 9. Blanco
 10. Flamenco
 11. Eco
 12. Monaco
 13. Saco
 14. Scocco
 15. Banco
 16. Franco
 17. Copco
 18. Scirocco
 19. Sirocco
 20. Mexico

Julrim för Disco

Det är inte all blommor som kan dofta Hoppas att du bär detta ofta Nu blir du alldeles extra grann Många kramar från Susanne


när du på discot vill svänga det här runt din hals du kan hänga du killarnas blickar kan fånga du säkert inviter får många


Du som rör dig med så bra balans, i det här spelet har du din stora chans även om disco du inte hunnit till än så kan du det mesta, det har vi på känn.


Färger dansgolvet dränker när mörkret sin slöja sänker Om stämningen ska höjas bäst behöver du den på din fest


Stämningen höjs garanterat med denna, det lär du med en gång känna! Den snurrar helt på eget bevåg, nästan som om det magi i luften låg!


Visa alla (6) julrim för Disco

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Disco? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 20 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Saco bäst som rim ord för Disco?