Dille rimmar på Gille och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Dille. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Dille

Dille uttalas fonetiskt: ²dịl:e

Ordförklaring - Dille

Delirium, i överförd betydelse galenskap eller vansinne

Dille Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Dille

  1. Gille
  2. Kille
  3. Lille
  4. Snille
  5. Ville
  6. Promille

Julrim för Dille

Den här lilla figuren gillar du nu Allt möjligt med honom ha vill du Här får du något mera som du kan samla på Mamma och pappa gissar att du blir glad då


Här får du någonting med denna slags kille som du Patricia på numera har dille Från mamma får du denna lilla grej Inuti ligger något så kan du se på dig


Nu framför TV du kan sitta. och bara titta. På det du vill. Och lite till.


Visa alla (3) julrim för Dille

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Dille? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Promille bäst som rim ord för Dille?