Byta rimmar på Bryta och 13 andra ord

Vi har hittat 13 Svenska ord som rimmar på Byta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Byta

Ersätta något med något annat, till exempel om två personer där den ena personen ger den andra ett föremål, och samtidigt erhåller ett annat föremål från den andra personen

Byta Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Byta

 1. Bryta
 2. Flyta
 3. Gryta
 4. Knyta
 5. Ryta
 6. Skryta
 7. Snyta
 8. Tryta
 9. Yta
 10. Förbryta
 11. förbyta
 12. Förflyta
 13. Förtryta

Julrim för Byta

En doft som hör till julen, vintern, mörk och kulen. Den kan du nu få behålla, med en dryck som kan "förtrolla"!


När ni läst ut en kan ni byta med varandra På så sätt får ni läsa många andra När ni sitter och läser så kan ni smaka på ljuvligt godis med smak av pepparkaka


Nu går året mot sitt slut Mycket gammalt bytas ut Nya tider tittar fram Snart är Emil vuxen man


Att göra något så fatalt, som att byta bort en jycke. det är helt katastrofalt, åtminstone i mitt tycke.


Nu blir det mycket lättare att se, när allt kul finns samlat på DVD, nu skall allt gammalt på sikt bytas ut, sen finns bara dessa nya kvar till slut.


Visa alla (80) julrim för Byta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Byta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 13 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Yta bäst som rim ord för Byta?