Britt rimmar på blitt och 26 andra ord

Vi har hittat 26 Svenska ord som rimmar på Britt. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Britt

Britt uttalas fonetiskt: brit:

Ordförklaring - Britt

Person från storbritannien

Britt Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Britt

 1. blitt
 2. ditt
 3. fritt
 4. Git
 5. Kitt
 6. klitt
 7. Kvitt
 8. Mitt
 9. Ritt
 10. sitt
 11. Skritt
 12. Smitt
 13. Snitt
 14. Splitt
 15. spritt
 16. stritt
 17. Titt
 18. vitt
 19. humitt
 20. kvivitt
 21. pommes frites
 22. solitt
 23. Såvitt
 24. timitt
 25. Bombi Bitt
 26. Försåvitt

Julrim för Britt

För dig Britt-Marie är detta bra jag tror för du är ju inte nöjd med dina klor När du snart iväg till Thailand skall fara vill du att de långa och fina skall vara

Hunden den är människans bästa vän och Britt vi länge haft på känn att du lever för din gycke och ej vill ha ett ouppfostrat stycke

När du är sugen på ystad vara, måste du kunna äta en massa ! Dessa kan du använda utan fara, trots att eggarna är ganska vassa !!

Om dagen för dig är deppig och grå, ta en titt uti denna då! Läs - och vänd på många blad, så kanske du åter blir pigg och glad!

När dagen är nattsvart När tårarna flyr När ljuset i tunneln är långt bortom vyn Då kan det vara bra att stanna upp minut och läsa en bok hur man kan hitta ut

Visa alla (67) julrim för Britt

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Britt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 26 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Titt bäst som rim ord för Britt?