Betalar rimmar på balar och 12 andra ord

Vi har hittat 12 Svenska ord som rimmar på Betalar. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Betalar

Betalar uttalas fonetiskt: betạ:lar

Betalar Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Betalar

 1. balar
 2. dalar
 3. Fjalar
 4. Galar
 5. kvalar
 6. salar
 7. Skalar
 8. skvalar
 9. svalar
 10. Talar
 11. förhalar
 12. förtalar

Julrim för Betalar

Nu kan du koppla både av och ner för detta som vi dig här ger är fackmässigt av bästa art du kan andas ut för nu blir det klart!


Kan du tänka dig en bättre dag, när bara du men också jag, ska gå ut på shoppingtur, och jag betalar, en dag i dur.


Nu ska du och jag fynda, men vi behöver inte oss skynda! för vi kommer hela dagen gå, och det bästa av allt, jag betalar för båda två!


Nu har jag slagit på riktigt stort, när brorsan fyller 50 år, och satsat allt på detta kort, här ska fikas gott, du nog förstår.


Visa alla (4) julrim för Betalar

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Betalar? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 12 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar skvalar bäst som rim ord för Betalar?