Bambu rimmar på Abu och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Bambu. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Bambu

Bambu uttalas fonetiskt: bạm:bu

Ordförklaring - Bambu

En grupp av höga gräs med vedartad stam, som växer i tropikerna

Bambu Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Bambu

  1. Abu
  2. Tabu
  3. Sbu
  4. Lbu

Julrim för Bambu

Naturligt material ligger i tiden, ute är numera siden!


Att äta ris på kinesiskt sätt. Det är inte lätt. Om du inte gör rätt, tar det lång tid innan du blir mätt.


Gjorda av bambu de är skall ni veta Nu kan ni sitta och i maten peta Om ni lyckas en och annan tugga få ner med hjälp av dessa är det faktiskt duktigt av er


För min egen lilla söta docka har många hjälpt till att plocka materialet som den är gjord av är helt naturligt och bra ett material att klart föredra!


Bambu, bommull och kamomill... vår julklapp till dig här rymmer... men tänk om paketet ditt luktat sill.. då hade du nog fått bekymmer...


Visa alla (7) julrim för Bambu

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bambu? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Tabu bäst som rim ord för Bambu?