Bak rimmar på Brak och 29 andra ord

Vi har hittat 29 Svenska ord som rimmar på Bak. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Bak

Bak uttalas fonetiskt: ba:k

Ordförklaring - Bak

På eller i bakdelen eller baksidan, baktill, bakpå

Bak Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Bak

 1. Brak
 2. Flak
 3. Hak
 4. Jak
 5. Knak
 6. mak
 7. Rak
 8. Sak
 9. skak
 10. skrak
 11. Slak
 12. Smak
 13. Spak
 14. strak
 15. Tak
 16. Vak
 17. Vrak
 18. Gemak
 19. Irak
 20. Kajak
 21. kanak
 22. Kloak
 23. Kulak
 24. makak
 25. Opak
 26. Schabrak
 27. Slovak
 28. Sumak
 29. radiak

Julrim för Bak

Denna har vi själva gjort Det finns flera stycken av välja mellan vi hoppas att de flesta går fort för du var vår inspirationskälla


Laga, koka, kavla, baka, här finns mycket smått och gott. dina barnbarn vill gärna smaka, när mormor sin inspiration har fått.


Vi är alla så förtjusta i mormors bak, för vi vet ju att hon kan sin sak ! Men med lite hemtillverkad inspiration, kanske mormor lockas till nyproduktion !


Om Du hellre vill smaka, på en hemmagjord kaka, ja då är denna klappen ett av stegen, i rätt rikning till egna degen!


På morgonen ungarna till skolan ska en nyttig och god frukost de först skall ha På kvällen när de sover fixar du det här På morgonen brödet färskt och härligt är


Visa alla (34) julrim för Bak

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bak? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 29 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar mak bäst som rim ord för Bak?