Bajs rimmar på aiss och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Bajs. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Bajs

Bajs uttalas fonetiskt: baj:s

Ordförklaring - Bajs

Avföring

Bajs Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Bajs

  1. aiss
  2. Majs
  3. Weiss

Julrim för Bajs

Kiss och bajs är ett märke bara, så det är ingen fara. Du blir så fin i det du får, rymmer alla dina tio tår.


I din ålder är sådant så kul Du får en annorlunda klapp av mig i jul Du vill mycket gärna prata om detta De här skall du på dina fötter sätta


I julklapp skall du få en märklig sak En kommer där fram och en där bak Titta på den bruna och på den gula Dessa små mjukisar är alls inte fula


dessa du från toan känner nu de blir dina nya vänner


Du är i åldern när man gillar sånt där man vill ju knappt nämna det här en är gul och gullig den andra brun och bullig Du kan säker gissa vad det är!


Visa alla (31) julrim för Bajs

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bajs? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Majs bäst som rim ord för Bajs?