Badtofflor rimmar på Innetofflor och 30 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Badtofflor. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Badtofflor Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Badtofflor

 1. Innetofflor
 2. Foppatofflor
 3. Mystofflor
 4. Trätofflor
 5. Sufflör
 6. Sorgflor
 7. Flor
 8. Hattflor
 9. Kulör
 10. Brillor
 11. Klor
 12. Valör
 13. Solbrillor
 14. Jonglör
 15. Grillor
 16. Parlör
 17. Skällor
 18. Kallor
 19. Taylor
 20. Malör
 21. Skulor
 22. Trillor
 23. Trikolor
 24. Skrillor
 25. Ciselör
 26. Nivellör
 27. Mysbrallor
 28. Överkontrollör
 29. Manchesterbrallor
 30. Modellör

Julrim för Badtofflor

Nu behöver du inte vara kräsen och göra sånt väsen, för vi har fixat ett skydd för att du ska slippa vara så brydd. Glöm fnock och hår när du till simhallen går!


När du öppnat tror jag att, du brister ut i härligt skratt! Inte lätt att befria från sanden, när du gått i dem på stranden.


När du tagit ett härligt bad, stick foten i dessa och du känner dig glad. Eller kanske är det så att de passar bäst, att tillsammans med klänning bäras på fest.


När du med dessa på stranden kan ståta, och dom får också gärna bli våta, mår dina fossingar riktigt bra, och det är viktigt tycker já.


Visa alla (4) julrim för Badtofflor

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Badtofflor? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Manchesterbrallor bäst som rim ord för Badtofflor?