Bada rimmar på Ada och 16 andra ord

Vi har hittat 16 Svenska ord som rimmar på Bada. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Bada

(vanligen frivilligt) befinna sig omgiven av vatten (normalt i ett badkar, en simbassäng eller en naturlig vattenansamling, t.ex. sjö eller hav), ofta i rengörings- eller njutningssyfte; (vanligen frivilligt) vara omgiven av något annat flytande ämne, eller en större samling av till storleken mindre, fasta ämnen, såsom bollar i ett bollhav för barn

Bada Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Bada

 1. Ada
 2. Glada
 3. grada
 4. Lada
 5. Rada
 6. Skada
 7. Svada
 8. Vada
 9. Armada
 10. Cikada
 11. Granada
 12. Grenada
 13. Nevada
 14. Pomada
 15. Alborada
 16. Autostrada

Julrim för Bada

Dessa djur har lätt för att lära Nu får du komma dom riktigt nära


Nu är ju frågan hur modig du är, vågar du hoppa i med dom här, dom är ju kända för stor intelligens, kan undra hur det verkligen känns.


Denna klapp kommer från ett ställe som vet hur det ska vara, så nu är det för dej bara, att krypa ner och täcka både bröst och magen och det ska ske på juldagen!


Om du i detta kan känna en doft utav vår Hallandskusts blånande bölja, Så har du ej tomtar uppå ditt loft; Nu kan du glatt uti detta dig skölja!


Nu ska vi läsa ett litet äventyr om Ingrid som vill bada och sedan börjar vi om igen och är så glada!


Visa alla (31) julrim för Bada

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bada? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 16 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Grenada bäst som rim ord för Bada?