Avlasta rimmar på Lasta och 32 andra ord

Vi har hittat 32 Svenska ord som rimmar på Avlasta. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Avlasta

Minska lasten (belastningen, bördan) för något

Avlasta Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Avlasta

 1. Lasta
 2. Blasta
 3. Plasta
 4. Omlasta
 5. Belasta
 6. Överlasta
 7. Överbelasta
 8. Inplasta
 9. Lemlästa
 10. Pasta
 11. Kasta
 12. Nästa
 13. Fasta
 14. Basta
 15. Asta
 16. Rasta
 17. Smutskasta
 18. Hasta
 19. Canasta
 20. Antasta
 21. Misopasta
 22. Avkasta
 23. Snyltgästa
 24. Omkullkasta
 25. Omkasta
 26. Kullkasta
 27. Framkasta
 28. Avmasta
 29. Befästa
 30. Återkasta
 31. Sesampasta
 32. Pestopasta

Julrim för Avlasta

Det eviga surret du önskar var väck sitter i denna present som ett smäck Med hull och med hår, problemet den sluka Jag lovar dig pappa, den är ingen kruka


Grönsaker rekommenderas ju till maten tomater och sallad bör finnas på faten Men för att det ska bli rättvisa bör väl växter kött få spisa


Låt någon annan få ta hand om jakten. Sätt dig ner och slå av på takten. Du behöver bara vattna men INTE göda den är faktiskt skapt för att döda!


Nu du far får du konkurrans i jakten du blir inte längre ensam om slakten fast denna suger upp sitt bytes innanmäte där går nog gränsen för ditt lystmäte!


Ej vegetarian. Nej tack vegan. Gör varje flygfä förnär. Mums middag den förtär. En nybörjar carnivor, grön? Både faktiskt-cool och skön.


Visa alla (6) julrim för Avlasta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Avlasta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 32 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Framkasta bäst som rim ord för Avlasta?