Ark rimmar på Bark och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Ark. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Ark

Ark uttalas fonetiskt: ar:k

Ordförklaring - Ark

Pappersblad, skrivpapper

Ark Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Ark

  1. Bark
  2. Knark
  3. Kvark
  4. Mark
  5. Park
  6. Spark
  7. Futhark
  8. Monark
  9. Patriark

Julrim för Ark

De djur och frukter du ska få är platta och med klister på Hoppas Stina ska bli glad av dessa skojiga små blad


Mathilde här är ännu ett, paket som gör det lätt, för dig att på färgen hålla rätt, javisst, är det en ......!


Med detta kan du pyssla och ha kul!Kanske du gör en tomte till nästa jul.Du kan också göra en julklapp till mig!!!God Jul önskar Ebba till dig!!!


Vendela, du kreativa tjej nånting smart har vi köpt till dig. Långrandig och rutig kan man tycka men i övrigt får du själv smycka.


Blankt, linjerat och rutat är detta som du får fylla med eget och berätta vi tror detta gör att det blir kul att börja om i skolan efter jul!


Visa alla (5) julrim för Ark

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Ark? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Futhark bäst som rim ord för Ark?