Annons rimmar på Brons och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Annons. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Annons

Annons uttalas fonetiskt: anạ̊n:s

Ordförklaring - Annons

Meddelande på betald plats, vanligen i tryckt tidning, tidskrift, katalog eller dylikt; under de senaste åren även avseende utrymme på webbplats (i dessa fall används ofta anglicismen banner)

Annons Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Annons

  1. Brons
  2. Måns
  3. Scones
  4. i jåns
  5. Renons
  6. Respons

Julrim för Annons

Våran mamma stack så fort, fyllde 50 på annan ort. Välkommen hem hälsar vi dej, med försenat GRATTIS från oss och mej!


Du flydde från stan och tänkte som så "Inga firare mig i Tallinn kan nå" Men när du kommer hem alla väntande står ty blott en gång i livet blir man 50 år!


Morsan tog sitt pick och pack till Tallin med färjan hon stack Då hon 50 år nu fylla vill vi henne ordentligt hylla


På 50års-dan Rymde du bort från stan Men dagen har vi inte glömt Trots att du åkt iväg och dig gömt Stort grattis till vår älskade mor som i allas våra hjärtan bor!


Fyller man 50 och flyr sin kos blir det annons istället för ros! GRATTIS mamma! Louise & Co


Visa alla (8) julrim för Annons

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Annons? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar i jåns bäst som rim ord för Annons?