Annie rimmar på Giovanni och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Annie. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Annie

Ett kvinnonamn

Annie Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Annie

  1. Giovanni

Julrim för Annie

Jag vet att du gillar ett särskilt djur och då är det ju tur att jag köpt denna grej som är just till dej!

Först du vispar ihop en smet Och sen den gräddas, det du vet Har du till den en perfekt form Tar du fikabordet med storm

På staffli, sittande eller på golvet åla Ja, du tycker i alla fall om att måla Trycka med hand eller bara pensla Du har för detta en bra känsla

Da Vinci, Carl Larsson vem vill du bli? Färgen fram o penseln i. Se´n på vernissage vi får gå, kanske köpa en tavla eller två?

Ligga på golvet ska denna present och trampas uppå faktiskt ganska frekvent. Både för skor eller blöta små tassar, innanför dörren den allra bäst passar.

Visa alla (18) julrim för Annie

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Annie? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Giovanni bäst som rim ord för Annie?