Anka rimmar på Banka och 20 andra ord

Vi har hittat 20 Svenska ord som rimmar på Anka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Anka

Anka uttalas fonetiskt: ²ạŋ:ka

Ordförklaring - Anka

Domesticerad and

Anka Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Anka

 1. Banka
 2. Blanka
 3. franka
 4. Hanka
 5. Klanka
 6. kranka
 7. Lanka
 8. panka
 9. Planka
 10. Ranka
 11. sanka
 12. skranka
 13. slanka
 14. Svanka
 15. Tanka
 16. Vanka
 17. Bianca
 18. Sri Lanka
 19. Casablanca
 20. Kalle Anka

Julrim för Anka

Tråkigt i badet ett minne blott, nu du sällskap i vattnet fått. En med näbb och plastig plopp, nu är det bara att ta dig ett dopp.


Jag blir snabbt ditt älsklingsdjur--- Flyter med i ur och skur Vill du bli av med sista droppen, ta ett enkelt tag i stroppen


Nu Kelzo kan du hugga tänderna, i denna släkting till änderna. Den är gul och rätt så kul, och flyr ej till de södra länderna.


Kelzo får härmed en nyfunnen vän, öppna paketet så får du den se´n. Tryck på kroppen och det ljuder, Gul och fin när Karina bjuder.


Inte får denna dig att backa när du i den biter och den börjar kvacka Du tycker bara det är kul Men ät inte upp denna grej nu i jul


Visa alla (51) julrim för Anka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Anka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 20 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Svanka bäst som rim ord för Anka?