Anja rimmar på Vanja och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Anja. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Anja

Ett kvinnonamn

Anja Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Anja

  1. Vanja
  2. Catania

Julrim för Anja

Lite värme, lite lyx passar båd till kjol o byx denna kom till mig från Kina med ett av barnbarnen mina


Dessa silvrigt blänka och det fick mig att tänka. En liten klapp ska du få för du är så snäll så,


Här finns en och annan delikatess packade med omsorg och finess Du kommer att finna lite ost kanske en guldkant på din frukost


Till mamma, som är en gourmand och som gillar att festa ibland Bulla nu upp till en fest och frossa på det du gillar mest


Det här är en riktigt blandad kompott, korgen är fylld med lite smått och gott! Hoppas du öppnar och smakar med detsamma, god jul, min kära mamma!


Visa alla (8) julrim för Anja

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Anja? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Vanja bäst som rim ord för Anja?