Aluminium rimmar på Aktinium och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Aluminium. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Aluminium

Aluminium uttalas fonetiskt: ²alumị:nium

Ordförklaring - Aluminium

Ett grundämne med atomnummer 13, atommassa 27,0 och symbolen 'al'

Aluminium Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Aluminium

  1. Aktinium
  2. Gadolinium
  3. Protaktinium

Julrim för Aluminium

Denna sak i lättmetall med god röra fyllas skall Sätt dig sedan, nöjd och lugn när den gräddas i din ugn Glöm ej bort när du ska baka - mamma vill ju gärna smaka!


denna box har många brickor, om man vill fuska kan man lägga dom i sina fickor, detta spelet rockar fett och för att kunna spela det så behöver du detta.......


Vattnet skall ligga på 97 grader för bästa resultat När det når dens bruna preparat Smak & doft den ger Men vilken är helt upp till er


med dessa i din bil du får många snabba mil trampa till med höger ben och du vinner över tomtens ren.


Här får du något att stoppa i som håller på redskapen pli. Den är blank och modern och inte av järn.


Visa alla (9) julrim för Aluminium

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Aluminium? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Protaktinium bäst som rim ord för Aluminium?