Allergisk rimmar på Energisk och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Allergisk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Allergisk

Allergisk uttalas fonetiskt: alạ̈r:gisk

Ordförklaring - Allergisk

Ha en allergi mot visst ämne; överkänslig

Allergisk Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Allergisk

  1. Energisk

Julrim för Allergisk

Ett gosdjur kallt och vått du av tomten nu har fått dessa djur så vackra är då de simmar i dethär man kan läge bara sitta och på detta livet titta


Är det inte nån såpa i "burken" blir du ibland lite purken. Men vill du ej se på TV så se på den här, ställ den breve.


Denna besvärliga allergi, jag hoppas att en dag du blir fri, men nu kan du inte ha pälsdjur, men dessa har ingen päls eller hur?


Nu käre far ett paket ifrån öst, som underverk göra för hesaste röst. Jag fick detta tips ifrån tomtens nisse som hört att du är allergisk mot misse.


det här kan passa väldigt bra när du inte katt kan ha nästan bättre är katt på bild den är inte lika vild och jag valde faktist en som inte klöser på tapeten


Visa alla (5) julrim för Allergisk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Allergisk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Energisk bäst som rim ord för Allergisk?