Aina rimmar på Designa och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Aina. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Aina

Nedsättande benämning på polis

Aina Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Aina

  1. Designa
  2. Ukraina
  3. Carolina

Julrim för Aina

Lapp på lapp jag önskar jag slapp en till göra så låt bli att denna förstöra.


Du får det undre av oss vi tror det är användbart förstås inte så vackert som det du ska göra för att med hela skapelsen oss förföra!


Du som skojar till det för andra, får nu själv samma väg vandra ! Ha nu riktigt kul och "laja", God Jul från systerdotter Maja !


Hörru Morbror, som alltid är så fräck Bland all julkola och smarrig knäck Kommer här en liten skojfrisk sak Som jag tror är helt i Din smak!


Kul det ska man ha på jul Nu kan du liva upp släkten Det blir ju värsta festen


Visa alla (5) julrim för Aina

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Aina? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Carolina bäst som rim ord för Aina?