Agneta rimmar på Beta och 30 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Agneta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Agneta

Ett kvinnonamn

Agneta Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Agneta

 1. Beta
 2. eta
 3. Feta
 4. Gneta
 5. Greta
 6. Heta
 7. Kleta
 8. kreta
 9. Leta
 10. Meta
 11. Peta
 12. Reta
 13. Sekret
 14. Smeta
 15. Speta
 16. Spreta
 17. Streta
 18. theta
 19. Veta
 20. Vreta
 21. zeta
 22. Diskreta
 23. Förtreta
 24. Konkreta
 25. moneta
 26. Peseta
 27. Trumpeta
 28. Indiskreta
 29. Margareta
 30. Obsoleta

Julrim för Agneta

Det här ska du ha när du mig hetsar det består bl a av fina spetsar Men jag vill inte ha dem ivägen när du somjag på lite närhet är benägen!


Tomten ser och tomten ger vad det är? tomten ler


Nu Agneta är det dags att prova dessa som kanske är aningen grova Tanken är av ett värmande slag God Jul till dej önskar jag!


Inneskor Kallt är det ute, kallt är det inne. Värsta vintern i mannaminne. Superskönt när man är trötter, sätt det här på dina...........


Fast du inte min röst alla gånger kan höra, vill jag ändå vara nära ditt öra. Och när du ser något i spegeln som blänker, så är det din mamma som på dig tänker...


Visa alla (23) julrim för Agneta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Agneta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Veta bäst som rim ord för Agneta?