Abba rimmar på Dabba och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Abba. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Abba

Fader (om gud)

Abba Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Abba

 1. Dabba
 2. Drabba
 3. Flabba
 4. gnabba
 5. Grabba
 6. Jabba
 7. klabba
 8. Krabba
 9. Sabba
 10. skrabba
 11. Slabba
 12. Snabba
 13. Svabba
 14. Begabba

Julrim för Abba

Sätt på skorna med platå, greppa micken och knäpp på ! Dröm dig tillbaka till 1972, drottningen dansade gärna då !

Nu kan du på din tv-screen bli den nya "Dancing Queen" Med glitter, glam, paljetter på scen Kan du sjunga tills timmen blir sen

Mamma Mia, here she goes again! ropar vi snart förmodligen men det må då göra detsamma det här är nåt Du önskat hälsar pappa, mamma

från mega store kommer den hoppas verkligen du gillar den får dej att tänka tillbaka på tiden du ej får tillbaka

Denna klapp kan ingen sabba, för den handlar ju om ABBA! Nu har jag skvallrat, men det gör väl detsamma?! Mycket nöje, lilla Mamma!

Visa alla (25) julrim för Abba

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Abba? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Dabba bäst som rim ord för Abba?