Åker rimmar på Joker och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Åker. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Åker

Åker uttalas fonetiskt: ạ̊:ker

Ordförklaring - Åker

Ett större avgränsat stycke odlad mark, vanligen avsedd för framställande av livsmedel i större skala

Åker Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Åker

  1. Joker
  2. Poker
  3. epoker
  4. Medioker
  5. tomahawker

Julrim för Åker

När det över snöiga vidder bär känner man plötsligt att man törstig är Denna tar man sig en styrketår ur Sedan kan man fortsätta på sin skidtur


Du kan fånga en gädda varför inte en haj Behöver inte gå norrut till Kiruna kaj Utan sätt dig lugnt ner vid närmaste sjö Här har du en gåva till ditt kära fiskespö


Har du dålig fiskelycka fått, nu är det bara BORT! För denna present duger nog bra, att sätta i spöets ände, kram!


När du nu ska ut och skida, med en väldig fart fram i spåret glida, kan nog dessa dina öron värma, och från all kyla säkert avskärma!


När du "klämmer lagg" i vinter, och skidan uti backen slinter, sätt då dessa grejer på, så öronen av kylan ej blir blå.


Visa alla (116) julrim för Åker

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Åker? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Medioker bäst som rim ord för Åker?