Åke rimmar på stråke och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Åke. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Åke

Bokstaven å (gement: å) i det svenska bokstaveringsalfabetet

Åke Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Åke

  1. stråke

Julrim för Åke

Att jag gör på detta vis blir ju som en repris för du älskar det du ska få liksom stjärnorna uppe i det blå!


Att vara för ordentlig kan göra stämningen fientlig Även om strålkastarskenet får Åke att mysa kan det tvärtom få Anki att rysa


Anki får skenet och Åke får spel man måste ju kunna se varje del! Med dessa vackra problemen är föga de upptar både ord och öga


Åke han vill ha ljus på maten men Anki vill ha ljus mellan faten Dessa kan nog knappast ens Åke motstå annars: kör varannan gång då!


Sextio, sjuttio och åttio på samma gång, det blir mycket i en kartong. Ta den med till Ånimskog när ni åker och fundera över passande kareoker!


Visa alla (54) julrim för Åke

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Åke? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar stråke bäst som rim ord för Åke?