Present- och julrim för Viker - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Viker julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Ryan Airs flygvärdinnor har landat, med tvivelaktig fotograf sig beblandat resultatet kan alla dagar dig chocka men också till fler flygresor locka


Klappen som du av mig får räcker hela nästa år varje månad en ny tjej detta blir nog årets grej kläder har de ej så mycket hoppas att du pallar trycket


Det här kan nog förklara man kan med Ryanair billigt fara flygvärdinnorna är nästan bara på kläderna de har fått spara


Jag hoppas du ej tycker jag är gniden men denna klapp tar slut med tiden Ja, det är väl just på håret att den räcker hela året!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Viker? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.