Julrim

Present- och julrim för Tums - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Tums julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

På något silvrigt ska ni nu placera, en med 3 fots ruta, så ni kan se mera.

Antingen du ska surfa eller skriva behöver du denna platta 'skiva'

Den här som ni nu av tomten skall få är behaglig att vila ögonen på Vad som inuti er dator händer för att visa er till denna den sänder

Nu ska bilderna snart framåt rulla, från de år som snart har gått, de tre år som varit så fulla, av kärlek i stort och smått, det är genialt, att visa digitalt.

för att minnas våra 3 år, du detta av mig får en massa stunder vi har fångat och hållt kvar, så nu hoppas jag att du denna framme har!

på 8 tum ska du få se, hur det va när vi fira tre, du slipper bläddra i antal, för denna är ju digital!

För att fira ett minne och årsdag för oss, du behöver inte skaka den skiftar själv förstås!

vårt fotoalbum är inte så tunt men nu ska du denna få sätta runt ett roligt collage över åren som gått så bli det en tavla så himla flott

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tums? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare