Julrim

Present- och julrim för Tro - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Tro julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Till min kära mormor Evi. Här får du en underbar vy. Tre vackra ord jag vill säga dej. Denna julklapp är gjord av mej.

Jag fick på min plånbok lätta, bara för att du händerna skulle kunna tvätta. Du kommer dofta gott och bli ren, med denna som du fått av Irene.

Se upp, här gäller det att vara rapp För när någon i familjen har plockat upp en lapp Är det nå't lurt, så håll huvudet kall Passar att göra på Skräddarefall

Kanske har du ärligt talat noll koll Vilken turdag, för det spelar ingen roll! Anta bara ett pokerface Sen kan du köra ditt eget race

Med detta på bordet blir julen så kul, hela familjen får en trevlig jul har du tur så vinner just du

Begriper du ej dur och moll och i bridge inte är någon etta Det spelar ej den minsta roll för alltid kan du spela detta!

Du som är både gullig och söt med denna jag sätter på dig in en stöt tillsammans vi kanske på vägarna fara då skall denna här i din spelare vara

Sällskap till Gustaf att ha i bilen, hoppas bara du gillar stilen, den här den är minsann inte dum, bättre att lyssna till än motorns brum.

Du är en gulleplutt tycker ja', därför ska du denna ha. Tänkt som sällskap när du sitter vid ratten, kör försiktigt, akta katten!

Kasta bort din skitprodukt styvt och stelt med dålig lukt ska det aldrig mera vara Detta får du snart erfara

eftersom jag gillar ditt vackra hår denna juleklapp du får här kommer det en liten hint och du fortsätter med ditt gamla så kanske du blir flint

Här får du allt i ett i ett format du kanske inte sett jag slog ihop det du önskat dej så god jul från mej!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tro? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare