Julrim

Present- och julrim för Tina - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Tina julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Hoppas du inte i köket är en pina, här får du hjälp av någon vid namn Tina :D

I denna finns många idéer och förslag, du kan bjuda vänner och familj på middag varje helg och vardag!

Nu när du detta paket får har du innan du gissat rätt fått grått hår. Det ska bli kul att se din min för när du öppnar paketet ser du våra flin! God Jul!

Under året som gått, ser du hur man förändrats så smått, liye för var månad, usch...man påminns om att tiden är lånad

Om du inte noga på detta ser, så kan hela huset brinna ner.

Jag vill ditt bästa, det vet du så klart Så denna produkt ska du ha såklart Och om den ej funkar när fjädrarna gungar kan jag ställa upp och passa dina ungar

Trä denna på tjejernas favorit . så slipper du en massa skit.

En regnrock för "lillen", trä på en själv eller ge dom åt killen! Se bara till att det blir gjort, annars blir duon en trio rätt så fort!

att du på gymmet gillar att va det vet väl alla även ja' här du något personligt ska få när du nästa gång till gymmet gå

För platsbesparingen är denna bra, när du behöver mer plats på brädan ha.

I kolmörk nyans är den klapp jag dig gett ha den nära till hands för då sitter den rätt

Att leka med maten är det bästa som finns Det är nåt som kanske inte din mamma minns Om du käderna med denna täcker KAnske mammas humör lite längre räcker

Med denna blir du fin utan att lida pin. Bara att applicera, ta gärna lite mera!

Skönhet kommer inifrån, men extra-hjälpen ligger i byrån. Ta då fram detta beauty kit, så blir allt inte bara svart & vitt.

I butiken ni nu kan sluta att leta, vad är det för typ, vad kan den heta? Det är enkelt, bara att köra, men paketera får ni själva göra.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tina? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare