Present- och julrim för Tights - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Tights julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu min lilla skatt kommer här en katt, som stryker sig kring dina ben så mjuk och len!


När du dessa ska sätta på är det bättre att ligga än stå De sitter som skinnet på en ål men jag tror de både hålligång och tvättar tål!


I dessa blir mormor frän och fräck! Dom framhäver både lår och häck!


Jag tänkte att du skulle bli "hot" och riktigt riktigt flott. Skirt och fräckt på alla sätt, mamma jag tror att det blev rätt!


Lilla Elly blir sötaste tjejen i stan När klappen öppnas på dopparedan ! Mjuka grejer blev mormors val Klädsamt och fint, succén blir total !


nu blir du modern o käckt gäller att vara tufft klädd mamma denna idén kläckt nu behöver du ej vara rädd


Jessica detta lär dina spiror fixa, men först måste du på dem trixa, svarta, tunna, kanske till fest, ta sedan ovan det du gillar mest!


När du långa promenader går Så slipper du nu frysa om dina tår Det kanske inte passar på dig Men är dom inte snygga så säg!


att gå med lena fötter det har du fått från mina rötter nu ett paket så mjukt abvänd dessa så du inte blir sjuk


För länge sedan man målade en söm, nu finns det många, ljuvliga som en dröm. I detta fina lilla paket, finns något Du vill, jag vet.


Korrigering::För länge sedan man målade en söm, nu finns det många ljuvliga som en dröm. I detta fina lilla paket, finns något Du vill ha, jag vet.


Använd detta när du vill va' fin - god jul, flickan min!


till Jessica så fint och elegant tunt, fint och grannt nu kan du i dessa spatsera, ja riktigt stolsera.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Tights? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.