Present- och julrim för Tekopp - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Tekopp julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Till en fikastund sa skön denna sak är citrusgrön innehållet kan ha samma färg om det nu passar mamma svart går annars också bra fast rött är inne just idag


Den gröna dryck som är så populär, blir som klippt och skuren i den här ! Ta djupa klunkar och känn, hur hälsan kommer som en vän !


dripp dropp din gamle stropp här kan du dricka earl grey med pastej


I denna kan du smula några torkade blad lägg dom sen i ett hett vattenbad låt det stå och dra en liten stund drick det sen så blir du frisk och sund


Om det är kallt på natten, fyll då dennna med vatten, sätt in i mikron och räkna till tre, snart doftar det underbart te!


Fyll den till bredden med något hett, den är stor och rymlig så det blir nog rätt lätt! Drycken värmer och ger dej tröst, en kall och ruggig dag i höst!


En behållare så stor, får du här av kära mor!


Äntligen kan du få allt på en gång av glädje du säkert tar en sång!


nu du kan dricka utan att få hicka din varma dryck när du fryser eller myser lyssna gärna på toner från maskin det är den bästa medicin


Först man lägger kulan i en stor Sedan läggs den i dess "lillebror".


Kanske kan du nå nirvana eller byta levnadsbana Hursomhelst så drickas kan ur denna kopp à Yin och Yan


När man sitt te eller kaffe tar ringer ofta någon som vill ha svar För att ta hand om samtalet får man lämna allt När man återkommer vill man ej ha teet kallt


Här kommer ting med T;e jag sitter gärna bredvid och sörplar me


Trenne saker som börjar på "T", öppna och titta, får du se va de´ e´!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Tekopp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.