Present- och julrim för Tar - Sida 1 av 10

Här hittar du vår samling av färdiga Tar julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

du är en bussig prick därför får du denna maick Tar bort odör det är vad den gör


Handlar om ett särskilt lag, som nästa år tar nya tag. De vill högst på pallen stå, ledtråden är IFK.


En bok om favoritlaget, som Johan aldrig om skulle släppa taget


Nu får det bli en egen till dig, med önskan om GOD JUL från mej.


Mmmm, vilken doft kan detta vara, något som för dig blir bra, så din mamma sin får ha.


Jag vet att du brukar låna min, de dagar du vill vara fin. Men nu kan du av din egen lukta gott och killarna kommer, som ett skott.


Dottern här får du en som är din, så kanske du låter bli min, nu får du sprida din egen ljuvliga doft, men ta ej för mycket utan endast lite soft!


så klart att jag min dotter gilla tro nu inte att du luktar illa om du på denna trycka kommer det ut lite god lycka


Här får du några som är bara dina Så att de andra kan ta av sina Och kanske hjälper de dig att sluta snarka Om de är tillräckligt starka


i för stor upplaga kan detta din mage ej behaga det blir hett och du blir svett men några stycken kan inte skada hittade dem i en ner-eldad lada..


när du lukten av lök vill få bort använd detta som kan kännas lite hårt


Nu kan kan du göra en egen adventskalender. Öppna och drick upp dem en i sänder. Tar du en står dig 23 åter. Spill inte för då blir du våter.


Oangenäm doft försvinner lätt. Om du använder denna rätt. Efter sill och lök finns inte ett spår. Därför du denna får.


När du vill lukt ta bort, använd rengöring av annorlunda sort!


Piller som gör dig framåt igen, när du rumlat runt som bara den ! Järnmössan ramlar genast bort, en återställare av bättre sort !


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Tar? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.