Present- och julrim för Strömavbrott - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Strömavbrott julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

aldig mer i mörker ni får sitta å saker ni kommer att hitta även om strömmen har gått har ni alltid nåt!


När stormarna kring knuten yr kan man inte vänta tills dagen gryr om strömmen då far den här ni har även om natten är mörk och kall ser ni i alla fall


Lilla Evelina, ska få denna rosa fina, blöjhållardräkt, som håller kroppen täckt!


Den verkar "gammal som en gata". Med mig kan du nu alltid prata. Men du måste sitta stilla och inte runt i huset/lägenheten dig förvilla.


som tagen ur en westernfilm är denna grej, även om det blir störmavbrott kan du ligga i sängen och prata med mig.


Mamma gillar saker som är antika, denna är med saker på prärien lika, när du behöver tala med mig på stört, går det med denna ganska fört


Gammalt är snyggt och bra Riktigt kvalitet ska du ha Vad som än sker kan du ringa nu Det går så lätt På det allra gammlaste sätt !


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Strömavbrott? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.