Julrim

Present- och julrim för Stoffe - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Stoffe julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Praktisk sak i många meter, effektivt till orenheter !

Detta är en vas som kommer att gå i kras det kan jag nästan lova annars är du en kassanova.

Stoffe, nu blir du julens charmör, så doftande fräsch, helt utan odör !

Nu brudarna blir som i reklamen, jämrar sig jo dom vill ha dig. Du får det inte lätt i hissen, när alla tjejer försöker få av dig slipsen.

Använd denna klappen ofta, du blir ren och gott dofta.

när du en skvätt av detta på dig duttar,så kanske tjejerna efter dig skuttar.Ja enligt reklamen ska det ju funka så,så hoppas du god jaktlycka få.

Vissa människor blir man vansinning på, de uppför sig som stroppar tycker man då. Jag hoppas ändå att de här passar dig, för nu får du några riktiga stroppar av mig.

Här i din kappa du kan stoppa, och till vagnen din koppla.

En hälsning från mig och din bror och Theodor som börjar bli stor Det är svårt att ge julklappar med måtta men God jul, Annika, från Lotta

Lotta har knäppt ett kort, det gick som smort, på sig själv, Stoffe och det bästa de gjort

Käre kusin I år den ingen nytta gör Men kanske nästa om nåt då faller som sig bör

OM det skulle bli snö i vinter och däcken är glatta, så bilen slinter, behöver du ej i drivan bli fast, om du har denna i din last!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stoffe? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare