Julrim

Present- och julrim för Stan - Sida 1 av 3

Här hittar du vår samling av färdiga Stan julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

När natten blivit sen och du är trött i dina ben Då vill jag dig pigga opp häng med på stan så bjuder jag på en frukostkopp med dopp

Nu slår din dröm in kära Lina nu blir flera timmar bara dina Barnen och jag har egna planer på gång God Jul-kramar till dig i ett fång!

Varning på stan för här kommer vi som ska shoppa loss hela dan. Vi ska på rea och slåss och dricka kaffe förstås, då är det draget på stan.

Oavsett om du ska på fest eller ner på stan, om du är ute på natten eller på dan, denna passar bra i ur och skur, och du får en vacker figur

Tomten nu i säcken gömmer boken som du aldrig glömmer mycket spänning och intrig du finner säkert din sänglampa i kväll brinner!

När man går i gator och gränder, vet man aldrig vad som händer, vad finns det bortom kröken, Hjälp! Jag tror ju ej på spöken.

Vän och vacker denna är, man blir nästan lite kär, följer dej vartän det bär, aldrig nånsin sur och tvär!

Vid mellandagsrean går vi ut på stan och söker det du mest behöver hela dan Här får du ett bidrag som räcker till en del Lite nytt att ta på sig är inte helt fel

Jag vet hur min bror ska bli en fräsch en därför ska jag nu gå i bräschen Du får ej bestämma utan det gör vi båda när vi skall under rean på stan flera timmar råda!

Kungligt roligt tror jag du kan få, här kommer sånt som andra sagt. När ingen fanns som hörde på, och ingen höll på tungan vakt.

Nu har väl morfar varit ganska smart du blir ju fikasugen ibland, helt klart och på ett visst coffeehouse har du kort då är det bara att kila dit, helt fort.

En natt med dig en dröm för mig jag fixat det på bästa vis hoppas du i rummet trivs! Men först rumla om lite grann som jag vet att du kan!

Ja nu skall vi lämna bonden på landet, jag har hittat hus i stan jag fann det

Klappen är utprovad av soldater, här passar inga högfärdslater ! Nisses promenader blir nu långa, lurvet får isiga vindar fånga !

Dessa kan säkert vara bra att ha till hands nu när ni flyttar någon annanstans att hänga upp för era gäster både till vardags och till fester.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stan? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare