Present- och julrim för Stad - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Stad julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Med denna ni ert Stockholm lär, nyinflyttade som ni ju är, ut i staden nu och vandra, vilse?...ingen risk ni har ju varandra


Vad min klapp är det kvitta må, den tål i alla fall att titta på


En hel stad att besåda, denna klapp ska inte läggas i en låda, nej den ska på väggen hängas upp, jag hoppas du blir stolt som en tupp


Jag har tingat dej en plats uti stadens sportpalats men nå´n idrott du ej får se utan nå´t som får dej att le


I en idrottsarena sitter vi alla och får veta en hel massa om Uddevalla Jag hoppas det blir en uppskattad present som du får av mig den fjärde advent


Tycker inte ni är "träiga" precis, utan vill bara på detta vis, ge en klapp ifrån era "rötter", ligger i en burk och sött är....!


Ingen träsmak i munnen som man skulle kunna tro ur hembygden är den runnen och faktiskt himmelskt god!


Från "Ume" en riktig delikatess, jag hoppas ni ej på detta är less. Det minner om HEMMA för oss alla tre, hoppas den smaklig spis er ska ge.


Nu blir det otäckt som bara den, i en miljö som du känner igen. Men lugn, det är inte så farligt som det låter, vi är ganska säkra på att du vågar vända åter.


som etta gick han i mål, och tog hem hela Idol!


Här kommer en vinnares skiva och han är inte en diva hans magiska röst dig galen gör kanske du även på stan den hör


I ett litet paket skall du få så du slipper att på staden gå för att få en skymt av honom som mamma till ditt hjärta kom


I dessa katter är det klös och även riktigt mycket ös, en helkväll med dem och du blir alldeles matt - vilket minne för livet man kan få av en katt!


Ni ska ut och roa er, därför detta jag er ger. Nu så får ni välja, vraka för att se vad som kan smaka!


Du som ju är min idol följ oss till en metropol bara för ett par tre dar över helgen bort vi far


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Stad? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.