Present- och julrim för Ställe - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Ställe julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

här ska du få klura du behöver inte sura istället kan du mura medans du kan tjura för denna kan man ej lura


Vi skall värna om naturen, därför gillar jag att se dom utanför buren.


Rösten du hör är inget spök vare sig den komer från rum eller kök. Den bara vill dig väl och hjälpa ditt sinne att utveckla ditt så dåliga minne!


Du är vår käre högt älskade far men vissa problem med ditt minne du har När lugnt och inget anande du går kanhända från nånstans du en påminnelse får


Det här är en helt onödig sak som du kopplar in, fram eller bak På din innehållsrika mackapär Så du kan värma något här


Detta är teknik för ett freak. Koppla själv innan du kopplar av. Töm hela koppen till sista droppen.


i stället för att dö av en stöt kommer denna och ersätter gröt den kan fylla begäret efter mat och den går dubbelt så fort, så klart!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Ställe? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.