Present- och julrim för Ssu: - Sida 1 av 3

Här hittar du vår samling av färdiga Ssu: julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

En förklaring behövs ej till detta för något viktigt denna klapp ersätta Som för alltför många är av nöden och som räddar många barn från döden


Allt detta behöver du ha för att det ska bli riktigt bra Det vi lär oss är för livet att jag önskar lycka till är givet


Naturmaterial från höga nord, men inget Du sätter på Ditt bord. Nej överst i ryggsäcken i stället, när Du ska gå på tur på fjället.


I fjällen sägs det vara hälsosamt och stärkande men ben och rygg kan snart bli värkande Då blir det skönt att få en slurk med något gott ur medhavd burk


Vill du att din dröm blir sann krävs det att du mycket kan Massa fakta ska du få så att du kan läsa på Lär dig allt om detta djur, ett ulligt älsklingskreatur


Dina drömmar kanske infrias en dag med lite råd och hjälp tänkte jag Att du kommer närmare det du vill om jag på detta vis hjälper till!


Elmida har dig köpt de här i din favoritaffär Jag tror de passar dig perfekt fram tills dess att du blir väckt och när du är i dessa klädd blir din syster jätterädd


Tomten vet inte hur han bäst ska beskriva det som snart ska attackera varje driva Som får det rent vid din bil och port fram till den varma dag då allting töar bort.


Här en klapp som gör min kära fru så glad bör njutas kall med jordgubbar och choklad För det finns något som är värt att fira och då duger inte någon blaskig bira


Bubblorna ska vara små i den gåva du ska få Korken lossnar med en smäll på drycken som är speciell Öppna upp och skåla nu, God Jul önskar jag min fru!


Njutning av speciellt slag, får Du av mig idag.Ljuvliga dofter och bubbel såklart, kittlar i gommen underbart.


När du inte fått nog av din stora passion finns det möjlighet till ännu mera motion Du kan fixa och trixa som du vill så slipper du ha tråkigt och sitta still!


Här kommer något nytt att testa när ni känner för att mysa och festa Det är nåt ni inte har hos er smakar det så vill ni säkert ha mer!


Det spelar ingen roll hur man gör, om någon i familjen bara förstör. Men nästa gång som hon är där, göm besticken och tag fram de här.


Ska du kampa och inte kan sova? Då kan jag minsann lova, Att luft är det gott om i den här Pumpa upp den, Se och lär!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Ssu:? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.