Present- och julrim för Språkresa - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Språkresa julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Du vår själv välja det du vill ha sedan får du planera innan du kan dra Långt bort finns det du får av oss med tanke att du förkovrar dig förstås!


Att lära sig ett nytt språk kan va svårt, här får du hjälp med att jämföra med vårt. Lycka till nu tjejen, du har snart hajjat hela grejen!


Vill du lära dig att prata som folk Utan att ta hjälp av en tolk Andvänd då denna klappen från Anders Sen kan du lugnt fara åt fanders


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Språkresa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.