Julrim

Present- och julrim för Sportig - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Sportig julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Nu kommer den körandes i en väldig fart den kommer att parkera hos dig rätt snart sen när du till Patrik´s kommer upp och kör tar du med en egen rö´.

Heja Viktor friskt humör med den här du hemma kör röd och häftig i full fart håll er undan , det är smart

Innehållet i detta paket Behövs i din låda, jag vet Att köpa dem själv kan va´ trist Fantasin hos mig är en brist.

Här kan du gömma dig hela da´n God Jul från Frida till Jan!

Den här är väldigt bekväm och så är det mycket modern!

Min pappa är en man med stil här får han nu en sportig profil. En långärmad cool och snygg sak som gör dig lika snygg fram som bak.

Tunn och behändig, sportig och lätt kanske inte direkt för vintern klätt!

Här får du ett häftigt skal, ifrån laget Arsenal.

Från engelskt topplag: Säger det nåt om vad Du här i paketet fått? Tycker klappen passar en reko kille som på fotboll har lätt dille

Vad har Ljungberg? En riktigt schysst färg. Larsson har en likadan. Nu kan du som deras tvilling glida runt på stan...

Med dessa på är du helt rätt och vinner lätt varenda set Alla åskådare kollar på var du har dina bollar

Du blir varm inifrån och ut, på den stygga frossan blir det slut ! Tryggt kan du promenera och sporta, dessa håller effektivt kylan borta !

Den är bra till halva kroppen täcker också huvudknoppen stoppar köldangreppet på direkten fast du får nog ändå komplettera dräkten!

Detta rim har en poäng Så nu min Emma armen sväng Skänk oss andra ljuv musik Sträng är knappast din publik

Nr fingrarna leker på detta instrument, förstår man att du är både musikalisk och intelligent ! Sportig, snäll och ärlig tillika ! Sådant gillar nog FRU MUSICA !!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sportig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare