Present- och julrim för Spolar - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Spolar julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Vilken behändig liten hink, som samlar upp vårt pink ! Man slår två flugor i en "drill", detta är vad ekologen vill !


På kolonilotten, bland blommor och blad nöden har ingen lag: göm bland buskar, sätt dig ner: lättnadens behag! och gör alla växterna glad'!


Ett engelskt rim: The plants will flourish by the hour. They also love the Golden shower.


Utan att slösa på energi bidrar du med denna till ekologi Den är en räddare i din nöd ibland och ger sedan näring för växt i land!


Aldrig mer behöver Du känna Dig inkontinent! Alla kommer att tycka att Du är så intelligent! När Du nu miljövindarna vänt!


Prata med växter är passé, detta är framtiden ska du se!


Knip ihop och spara skvätten gå inte på toaletten Varför ska man dessa gyllene droppar ödsla När man ekologiskt kan med dem gödsla.


Nej, nej hallå - stopp häll ej detta i ett avlopp hjälp i stället rabattens grönska att prunka-vad mer kan du önska


Ekologiskt är toppen, både för miljön och för kroppen. Med denna fylld med vatten eller urin, blir din blomma så fin så fin.


Gör julekiss av julens öl Men samla ej i golva-pöl Fånga upp och hälla ut Så får jorden i år ett lyckligt slut!


Du kan aldrig gissa i vad du ska kissa!


Ett nyttigt tips från en miljövänlig skola, sätt nu stopp för att gödselmedlet spola, använd den här och rädda miljön, och du får all din växtlighet, grön.


Använd den gärna med ditt eget vatten så prunkar det till tusen i blomsterrabatten!


Härligt är att våra behov växternas och mina kombineras dom till husbehov så kan aldrig näring sina!


Detta lilla, innovativa objekt är en del i det stora projekt, som syftar till framtida återvinnande av vårt eget, dagliga rinnande!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Spolar? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.