Present- och julrim för Spikmatta - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Spikmatta julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Här får du för att slappna av, men den kanske ger dig skav. Många vassa spikar små, vad gör man inte för att bättre må.


All smärta drar bort genom denna pina vars funktion säges vara det fina så lägg dig på denna i kväll mamma så blir din rygg bättre med det samma!


Detta är inget fånigt fubb, underlaget består av nubb ! Hastigt sjunker nu ditt tryck, på några ärrbildande ryck !


med trycket i topp kan du bli snurrig när du stiger opp med denna klappen blir du mer stabil även om det stick kan bli


Ont ska med ont fördrivas Hoppas ni ska på denna trivas Många säger den känns bra Hoppas ni en God Jul ska ha


Denna kan du gå på, sitta eller stå på


Denna sägs ha lugnande effekt, passa på och prova nu direkt! För med hjälp av denna platta igelkott, är ryggvärken kanske ett minne blott!


Att trampa på en spik är inte alltid så kul, ändå är det just vad jag ger dig i jul!


En spik i foten, nej kanske tusen, tro mig, alla dessa gör nog susen.


När du har spänningar uti din bål eller vill självakupunktera din svål bruka då klappen men gör det med stil, du annars riskerar se ut som en sil


Denna klapp ger nya traditioner, den sticker hål på gamla visioner. Spännande avspänning i ny tappning för vila och nertrappning.


När du går på den här som är vass Akta din höger och vänster tass Här kan du få så mycket du tål Akta så inte skinnet får hål


Fakirvana det får ni nu. Järn det är så nyttigt ju!


Nu är det spikat och klart! Visst är det underbart?


efter som ni inte alltid på mig får pli hur mycket ni än tar i kan ni ju er kropp på denna lägga så kanske vi alla blir snälla


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Spikmatta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.