Present- och julrim för Spara - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Spara julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Du är duktig på att spara Rädd om pengarna skall man vara Praktiskt denna grej du bär Det vore hemskt att tappa den här


Stoppas in vid större behov och hjälper dig förvara, bra att ha extra när man ut i världen skall fara


det blir ju sommar vad det lider, å då regnar det - det vet man ju, spara klappen till dessa tider, men öppna den det får du nu


Det är viktigt att allt rätt sparas så det som är viktigt alltid rätt förvaras med denna bredvid blir det nu lätt ett bra och säkert bevarasätt.


Till nåt som du önskar dig som mest passar denna klappen bäst som du i din gris ska spara för att köp av wii ska klara


Denna maskin, kan man säga ligger rätt i tiden, för att ta hand om tvätt. Tvätten blir nästan ren som en dröm, och ändå drar den så lite ström.


Här kommer en hungrig typ, som bör matas, Mats, där maginnehållet sedan går till en avlägsen plats.


En vacker dröm av kärlek och hetta det spar och bevarar ju detta. Drömmar som bultande hjärta av skräck, ger dig i natten, det tar denna väck.


Nu ska du av mig få ett bra förslag läs igenom den här och en vacker dag du bokar en resa och tar fram ditt pass se dig omkring, kanske med first class.


Höst det är fast det vinter skall vara Växthuseffekten är för oss en fara Vi får bli bättre på att rädda vår natur och värna om oss själva, våra växter och djur


Tänk på alla de små djuren och växter i den vackra naturen Det måste bli bättre och hur gör man då? här har du tips som ni av oss få


Den som släpper sig blir inte populär men naturen är oss alla väldigt kär så detta utsläpp är av bättre karaktär för den är luktfri och väldigt prekär.


Den har redan utan större möda fått lite föda och fyll på regelbundet så ser du lätt när din gris är riktigt mätt !


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Spara? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.