Present- och julrim för Sjusovare - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Sjusovare julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Om min fantasi skulle tryta, skulle jag köpa dig en gryta. Men jag kan hitta på mycket mer så det blev inte en - utan fler!


Martin är en mästerkock, på många grytor har han satt lock, här får du ett set splitternya vännen min, god jul önskar Karin


Denna kommer bäst till sin rätt när du oss ryggen vänder på nåt sätt. När du i skamvrån står för du varit en stygg en, vi bilden kan beundra som du har på ryggen.


Till min glada, trevliga sjusovare till son. Detta är inte något lån. Du får den från din mor, med en bild som är ganska stor.


Nu råder bostadsbrist både här och särskilt där men nu kan pappa få hjälpa till med den som du får här.


Denna klapp hatar sjusovare, att den väcker dig - kan jag lova´re! Den bor i klappen men sticker ut, när den anser att sömnen bör ta slut.


Var sover fåglar, kan man tro? Här får de någonstans att bo!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Sjusovare? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.