Julrim för Sida - Sida 1 av 3

Med denna skiva kan du historia skriva. På med klänning och peruk. Kanske tejpa upp din.....! Dansa och kom loss. Lova att bjuda in oss!!


Jag tycker Alex att du är fin Ibland kan du vara lite feminin så denna klapp tycker jag passar bra Det svänger om denna och man blir gla'


Det är helt okey,att vara gay, en man kan också vara kvinna, släpp loss hindren så har du allt att vinna


Två flöden, ett mörkt och ett ljust, denna klapp måste göra dig förtjust ! Du kan inte välja den andra eller ena, båda måste man samstämmigt förena !


Om du snabbt vill sönderdela gräs och blad som varit hela så slipper du en klumpig kniv med klappen ifrån moster Siv


På den här kan du sitta och gunga och önska att det var en slunga


Ibland är vädrets makter svåra, då måste man plöja sig fram i en fåra Istället kan Du detta använda och en tacksam tanke till Carina sända


Hoppas på mycket snö i år när du nu denna av mig får blir lättare att gå och mindre snö under skorna få


Något kupat med handtag på, det skall Anders av Carina få Kan hjälpa när det är svårt att gå, jag skickar Dig minsann före då!


Här vilar favoritkakan mjukt och tryggt och på bordet blir det verkligen snyggt Hoppas den skapar glädje och trevnad sköt om den så har du hela din levnad!


Lussebullar i kvadrat, mycket trevligare än på fat ! Liten tomte vaktar kanten, julmys för hela slanten !


Denna klapp är till Vivianne, i denna brödet stoppar man, vad har nu Inga-Lill hittat på för rackartyg, den är fykantig, broderad och utav tyg!


För julens goda både stort och smått, för allt bakat som är så gott, här kan du nu bulla upp det mesta, av ditt allra bästa.


Den här kan du ha när du ut ska, ta den på dig så att du inte fryser för om inte du säkert nyser


Jultiden är till för att mysa, varför slösa bort den på att frysa? Med den här kommer du att vara riktigt vacker, dessutom står den emot barnens snöbolls-attacker!Bidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Sida!