Julrim

Present- och julrim för Recept - Sida 1 av 6

Här hittar du vår samling av färdiga Recept julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Överallt i köket finns det lappar tänk om du någon viktig tappar Den här dig hjälper att dem sammanföra så kanske du slipper i köket denna röra!

Här kommer ordning och reda till det du gillar, du kan ha ett avsnitt för det man grillar!

Du kan väl testa något av detta baka och sen kan du väl bjuda hem mig för att smaka Det medföljer grejer som du behöver Även om du gör stor sats blir inget över

När du en dag får lust att baka, då kan du titta i den här för att göra en god kaka.

När du funderar hur mormor kunde laga kan du inte längre gnälla och klaga Nu du bara gör som det står hoppas du samma goda smak då får!

Mormor och mamma har alltid lagat maten, nu är det eran tur att fixa faten.

Ni får nu en samling av vårat allra bästa. Passar till vardags & när ni ska festa.

nu när ni är noviser vid spisen kan denna väl till pass komma nu när ni ska laga till julagrisen och ni inte i bekymmer ska somna

När du nu ska dessa kakor baka behöver du inte i någon receptbok dig staka Nej du kan på magen se vad du skall göra så länge inte fläckar din läsning störa!

Du vet hur det är när du maten ska laga, inspirationen saknas, och du börjar klaga, men nu blir det ändring på detta minsann, matglada tips får du här av Susanne.

Om ni i köket ibland kan gå bet, så tror jag säkert att ni vet, att i Mammas samling där kan ni finna, och direkt ser ni idétorkan försvinna.

Att äta rätt och sunt var dag, detta är en vägvisning att ta tag, att få en bra grund från det man är ung, gör att man sedan i livet ej bli tung

Sjung i köket denna blouse Vad gör du för potatismos? använd ej för mycket salt. Läs och nå en lägre halt.

Rätt ska vara rätt Och helst ska det gå lätt

nu du kan göra massor av godsaker av en brun massa gör det flytande eller fast. till vardag eller fest nu väntar jag bara att få bli bjuden till dig som gäst

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Recept? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare