Present- och julrim för Pris - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Pris julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Istället för att bjuda ut dig på fik, får du av mig lite´ billig teknik. Hoppas du dessa prylar vill ha, för i så fall gör du mig riktigt gla´!


En äkta krokodil för äkta smak och stil kostade faktiskt mer än en tia ingen billig kopia


Kvinna eller man, spelar ingen roll för denna sak. Du kan använda den både fram som bak. Bara använd den så vi slippa säja usch ta den varje gång i din dusch


Du som får denna julklapp får nåt du kan tvätta dig med och som doftar gott Att vara nyduschad känns fräscht och bra Av en sådan här sak kan man nytta ha


Denna behåller du, alla gånger, den frambringar ju faktiskt julesånger! Nån måtta på givmildheten får det vara, det blir ju jul igen, fattas bara !!


en snara med ljud i, kan de va nåt som Du i n´ån tävling kan prisa bort om ej så behåll den för framtida fester och njut av musiken tillsammans med gäster


Nu blir det otäckt som bara den, i en miljö som du känner igen. Men lugn, det är inte så farligt som det låter, vi är ganska säkra på att du vågar vända åter.


Färgen blev fel - men priset var rätt, så därför får du rätt och slätt, hålla tillgodo med dessa här, när det ut på isen bär.


den som samlat mest poäng när tiden är slut skjuter vi för en salut det blir också en påse med spännande smaker allt från alkohol, ostar och andra godsaker


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Pris? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.