Present- och julrim för Presentförpackning - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Presentförpackning julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu behöver du ej sukta efter något gott att lukta på, för denna lilla gåva doftar ljuvligt vill jag lova


Från Frida får du denna låda, med skönhet så långt ögat kan skåda ! Ljuvliga saker att få som present, med de härligaste dofter du nånsin känt!


Jag menar ej att du den behöver, men använd den och det blir skönhet över.


Eteriska dofter och oljor de gör dig len och hal. Sen kan du posera för alla som en femme fatal


Till jul vill man frossa i mat,glitter,ljus och mossa Och jag vill dra mitt strå till stacken i denna tid då snön ligger vit på backen


Använd detta så man ej kan se vad som därunder ytan ske


Det är ingen dussinvara du får det hoppas jag du förstår. De ligger i ett elegant etui.


Det är torrt och sprött så tillsätt du vatten. Om mycket du tar blir du sömnlös på natten.


Sätt dig och njut när du har en chans Det här är en underbar stimulans Det smakar gott och ger inre frid Det finns särskilda sorter för juletid


Med detta söta elexir blir du märkt till mitt revir


Här skall det servas och kanske du vinner men oj, om den bollen sa det smack Så blir det när den går i nät och sen försvinner Det var ju nästan så näsan sprack


Skrubba dig hal som en ål med detta väldoftande....


En liten droppe av detta under blusen, piffar upp kärlekslivet till tusen


Till min kära en arom som kommer långt bortifrån


Det finns två saker du skall sköta väl som varje dag tar dig fram i livet från främre tåspets till dess bakre häl, använd detta och du mår bra, helt givet.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Presentförpackning? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.