Present- och julrim för Precis - Sida 1 av 9

Här hittar du vår samling av färdiga Precis julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Denna sak är varm med mycket charm, den är gjord av fleece som är bra att ha när det är is.


Till ditt nya hem något vitt du får Passar till kropp och hår. Svep in dig i denna efter dusch och bad. Öppna nu klappen, hoppas du blir glad.


om du nu fräch vi va efter duchen du denna kan ha den är stor och vit och täcker mer än en liten bit


Dessa dyra lappar skulle vi kanske använt till klappar eller kanske amortera mer hellre än spola ner Men för bövel´n! det är det värt när man torkar röven!


Thomas, här i vårt nya hus, ska vi väl leva i sus och dus. Det kan nog även dig roa, att inte ens behöva snåla på toa.


Här får du några lappar hoppas du vinken fattar. När det är lite oroligt i magen, använd dessa och skit i lagen!


Med ett körkort som är nytt och kärt, blir nog denna pryl något populärt. Jag tycker det är gulligt du kanske vill kalla det ulligt.


Denna gåva är en lurvig sak. Tomten vill värma dig under baken, när du rattar och drar i din växelspak, och nej, det är inte Rudolf som blivit naken!


Alexander sitt körkort nu fått har och han är gärna ute och far Varmt i bilen måste ni ha Här har tomten ordnat det bra


Under en kväll med romantik kan Ni med hjälp av viss teknik få njuta av det godaste som finns det blir en kväll Ni länge minns!


Här får Ni tillbehör till "efterfesten" som ger en extra finess tycker gästen Något smarrigt har du fixat till efterrätt och då ska dom här på den sätta sprätt!


Du ett underbart liv har mött du minns hon du fött men allt är inte lätt du måste även dig själv hålla mätt men nu kan du lättare välja vad du ska äta och svälja


Du fick operera din höftled Oturligt nog hade den kommit på sned Just nu har du det ganska besvärligt och behöver muntras upp med nåt härligt


Nu är det bara hej hopp då behöver du en kopp av denna ädla dryck jag hoppas du om den tyck´


Krokodil = symbol för kvalité Så även Du, bror och, hoppas, jag med ;o)


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Precis? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.